Εταιρικές πωλήσεις

Επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες χρησιμοποιούν πλέον για την κάλυψη των ειδικών απαιτήσεων και αναγκών τους εταιρικά αυτοκίνητα μέσω προγραμμάτων αγοράς αυτοκινήτου ή εκμίσθωσης.

Η Ιωαννίδης α.ε., μέσα από την ευρεία γκάμα μοντέλων της Audi, Volkswagen και Volkswagen Επαγγελματικά, προσφέρει νέα ανταγωνιστικά προγράμματα εκπτώσεων σε εταιρικούς πελάτες (*εξαιρούνται οι ατομικές επιχειρήσεις).

Μέλημά μας είναι η άρτια ενημέρωση και συνεχή υποστήριξη του εταιρικού πελάτη.

Ο εξειδικευμένος σύμβουλος εταιρικών πωλήσεων παρέχει λύσεις και προτάσεις στον επιχειρηματία που χρειάζεται ένα αυτοκίνητο για τις εταιρικές και προσωπικές του ανάγκες.

Η εταιρία μας δύναται να παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες λογιστικού χαρακτήρα.

Παρέχουμε εταιρικές εκπτώσεις ύψους από 11% έως 15% στα μοντέλα της Audi και 10% σε όλα τα μοντέλα της Volkswagenκαι Volkswagen Επαγγελματικά (η έκπτωση προσδιορίζεται στην ΑΠΛΤΠΦ του μοντέλου).

Η εταιρική έκπτωση σε συνδυασμό με τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα της Volkswagen Bank προσφέρει την πλέον ανταγωνιστική και ολοκληρωμένη πρόταση στον εταιρικό πελάτη.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες Μακροχρόνιας Μίσθωσης, ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν εξατομικευμένες υπηρεσίες και προγράμματα Leasing.

Επιδιώκουμε η δημιουργία ή ανανέωση του στόλου σας να είναι μια εύκολη και ωφέλιμη διαδικασία. Στο πλαίσιο αυτό, παρέχουμε τη δυνατότητα ανταλλαγής του παλαιού σας αυτοκινήτου (ανεξαρτήτως μάρκας).

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προτείνουμε την αποδοτικότερη και οικονομικότερη λύση για την εταιρία σας και να κάνετε ένα Test Drive το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει.

 

Σύμβουλος Εταιρικών Πωλήσεων

Παναγιώτης Μαρούδης
2461029844 – 5 (εσώτ. 2)
salesaudi@ioannidisae.com

scroll up