Απονομή Διαμαντένιας Καρφίτσας

H Ιωαννίδης A.E. τιμήθηκε με την ανώτατη τιμητική διάκριση της Volkswagen

Εξήντα ένα εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι της Volkswagen από τις αντίστοιχες 61 χώρες του κόσμου τιμήθηκαν με την ανώτατη διάκριση της διαμαντένιας καρφίτσας για την τήρηση των κανόνων και των προδιαγραφών του εργοστασίου στις δικές τους επιχειρήσεις. Μεταξύ αυτών και ο Φίλιππος Ιωαννίδης, εκπροσωπώντας την χώρα μας μετά από την τιμητική πρόταση του εισαγωγέα Kosmocar.

Ο Φίλιππος Ιωαννίδης έλαβε διαμαντένια καρφίτσα στις απονομές που έλαβαν χώρα στην έδρα της Volkswagen στις 4 Δεκεμβρίου 2016 στο Wolfsburg της Γερμανίας για την μακροχρόνια προσφορά του ως εξουσιοδοτημένος έμπορος της Kosmocar, μετά από μια σειρά τελετών και δεξιώσεων σε Wolfsburg και Βερολίνο. Πρόκειται για την ανώτατη τιμητική διάκριση στους εκλεκτούς και επιτυχημένους συνεργάτες του εργοστασίου μεταξύ χιλιάδων εξουσιοδοτημένων συνεργατών της Volkswagen από όλο τον κόσμο.
Η επιβράβευση αυτή σχετίζεται τόσο με τις πωλήσεις, όσο και με την εξαιρετική υποστήριξη, όπως προκύπτει από συνεχείς έρευνες που πραγματοποιούνται για το service των εκατοντάδων ευχαριστημένων πελατών της Ιωαννίδης α.ε.

scroll up